top of page

Over RNV Beheer | RNV Juridisch en het kleine zusje roblosthetop.com 

RNV beheer, het bedrijf van Rob Noy, vindt zijn wortels in een 53 jaar oud familiebedrijf met een flinke vastgoedportefeuille.

 

Door van jongs af aan in het familiebedrijf te werken, is Rob langzaam maar zeker een specialist geworden in ambtelijke procedures, regels en bureaucratische rompslomp, waar een gewoon mens grijze haren van zou krijgen.

RNV Beheer was eerst vooral gespecialiseerd in oplossingen in vastgoed- en huurrecht. Maar de expertise van Rob en zijn team heeft zich daarna verder uitgebreid tot vermogens- en bestuursrecht. RNV Beheer werkt vooral voor het MKB en particulieren.

 

Samen met een klein en flexibel team, biedt Rob u een pragmatische oplossing, tegen verrassend lage kosten.

Oprichter en eigenaar

Rob Noy

Oprichter & Eigenaar

Van jongs af aan heeft Rob interesse gehad in het recht en met name het 'oplossen' van problemen en uitdagingen voor kleine ondernemers en ondernemende particulieren. Zijn vader, bij uitstek een ondernemend particulier, leerde hem veel. 

 

Op 17 jarige leeftijd behaalde hij een VMBO diploma. Zijn werkgever, eigenaar van een gerenommeerd evenementenbureau, werd helaas ernstig ziek en Rob kreeg hierdoor de kans om op jonge leeftijd veel uitdagingen aan te gaan bij dat bedrijf. 

Daar pakte hij het idee op dat hij zelf ondernemer wilde worden. Ondertussen behaalde hij een HAVO diploma.

Nadat hij zijn HAVO diploma behaalde, ging hij in Amsterdam werken en startte hij het beheer op van een behoorlijke vastgoedportefeuille.

 

Daarnaast studeerde hij deeltijd Bedrijfskunde en nadat hij dat had afgerond, ging hij rechten studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

 In de loop der jaren heeft het bedrijf van Rob zich gericht op specialistisch vastgoedbeheer waarbij klanten kunnen kiezen. Van ondersteuning op afroep tot aan volledige ontzorging. 

De juridische praktijk is een eigen tak geworden, welke naadloos samenwerkt met vaste advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders, zodat clienten in de breedte kunnen worden voorzien, maar de toegang laagdrempelig blijft en scherpe tarieven gehandhaafd.

 

Hobby's

Naast zijn zakelijke activiteiten sport Rob, rijdt hij graag motor en is hij op het circuit te vinden.

Nevenactiviteiten

Als bestuurslid is Rob betrokken bij een Nederlandse Publieke Omroep. Daarnaast is hij voorzitter van Stichting Alders Motorsport, bestuurlijk actief bij The Young Talent Group (Lvc) en OVRV en heeft hij een zetel in de maatschappelijke raad van een onderwijsorganisatie in de omgeving van zijn woonplaats. 

Contact en adresgegevens

Naam *

Email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

U bericht is ontvangen en wordt doorgaans binnen 24 uur beantwoord.

Locatie Boxmeer

Erflanden 4

 5831 ZA Boxmeer

Locatie Overloon

Vierlingsbeekseweg 30

5825 AW Overloon

Tel:        +31 478 855 873

Email:  info@rnvbeheer.nl

Tel:        +31 478 855 873

Email:  info@rnvbeheer.nl

bottom of page